Am găsit un mod util de a vă arata cam ce ar putea urma în luna decembrie în rândul recenziilor, așa că m-am gandit că ar fi simpatic să vă înșiruiesc ce îmi propun să citesc în special în zilele libere. Poate în felul astă mă și ambiționez să mai recuperez din provocarea Goodreads (apropo, daca folositi Goodreads nu ar strica să ne împrietenim, nu? 🙂 ). Așadar, să începem:

 

  • Trei într-o barcă – Jerome K. Jerome. Un clasic englez plin de umor care încă de la primele pagini m-a prins. Să zicem doar că trei_intr-o_barca_micpovestea de început a unuia dintre protagonști care descopera un dicționar ce cuprinde toate bolile lumii și își dă seama că a suferit de fiecare dintre ele (înclusiv holeră și ciumă) dar mai puțin apă la genunchi, e suficientă să te facă să vrei să o citești.

 

 

 

  • Illuminae – Amy Kaufman și Jay Kristoff. Un roman cu totul și cu totul diferit de ce am downloadmai întâlnit. Un SF scris integral din transcrieri tehnice și mesaje dintre persnajele cărții. Chiar și audiobook-ul este incredibil. Un soi de teatru radiofonic mai degrabă, plin de efecte și transpus pe voci diferite. Abia aștept.

 

 

 

The Other Queen – Phillippa Gregory.  Am devorat de-a lungul timpului celelalte cărți

  • download-1ale Phillippei Gregory despre istoria Angliei povestite atât de frumos din perspectivele feminine încât nici nu mai stiu câte cărți am terminat până acum (cred că 10 și nu exagerez deloc). De data aceasta ne întoarcem la Maria Regina Scoției, acel dușman perpetuu al reginei Elisabeth I. Voi vorbi în curând despre seriile Phillippei Gregory mai pe larg pentru că sunt prea frumoase pentru a fi spune așa…în două rânduri.

 

 

  • Invenția lui Hugo Cabret – Brian Selznick. O poveste mai mult adresată copiilor (dar inventia-lui-hugo-cabret_1_fullsizevine Crăciunul așa că nu strică să redevenim puțin copii) despre un orfan ceasornicar ce de nevoie devine și hoț . Hugo se va întâlni cu o fată care iubește cărține și cu un bătrân ce deține un magazin cu jucării iar viața lui se va schimba complet.

 

 

Tot nu sunt suficiente pentru a termina provocarea Goodreads dar cu puțin noroc poate voi depăși această listă. Voi ce veți citi luna aceasta?

3 thoughts on “Ce voi citi în Decembrie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.