UPDATE: Concursul s-a incheiat, multumesc pentru participare. Castigatorii au fost anuntati si revin cat de curand cu noi concursuri.

Așa cum am anunțat zilele acestea pe pagina de Facebook, zilele acestea am depășit două praguri importante pe care le vom sărbători cu un concurs.

1 an de la apariția blogului, 1 an de povești despre cărți cu și despre cărți în care am descoperit o comunitate tare frumoasă, în care am observat cu drag că românul încă mai citește cu drag și nu în ultimul rând 500 like-uri pe pagina de Facebook Emily’Stories.

Sunt încă la început dar încă am planuri mărețe și poate sună ca un clișeu însă nimic nu ar fi fost posibil fără cei ce au citit și apreciat poveștile. Așa că dăm startul sezonului de cadouri cu un concurs pentru voi, un concurs ce v-ar putea aduce în prag de sărbători câte două cărți pentru doi câștigători!

Așadar vă aștept cu drag să vă înscrieți pe blog în următoarea săptămână (1-8 decembrie), unde vă aștept cu un comentariu aici  (în cadrul postării de pe facebook) în care să îmi povestiți despre cartea care v-a lasat cea mai adâncă urmă pe suflet. Ce carte ați recomanda oricui fără un moment de ezitare. Scrieți-mi care este aceasta și de ce și doi dintre voi vor fi răsplătiți cu două cărți și câte o surpriză muzicală.

  1. Primul pachet va cuprinde Când Dumnezeu era iepure de Sarah Winman, aceasta este povestea unei familii fabuloase, dar plină de defecte. Este o poveste despre copilărie și creștere, pierderea inocenței, excentricitatea, legături familiale și prietenie, dragoste și viață și mai ales despre legătura puternică între un frate și o soră.

De asemenea pachetului i se adaugă cartea Înalte și blonde de Jean Echenoz, o poveste pentru pasionații de thrillere despre o renumită cântăreță Gloire Stella ce a dispărut în mod misterios. Atunci când un producător de televiziune încearcă să o urmărească, Gloire hotărăște să fugă cât mai departe. De la stâncile din Bretania până la aleile din spate ale orașului Bombay, cartea este o aventură neîncetată pentru orice persoană care s-a întrebat vreodată dacă blondele au parte într-adevăr de mai multă distracție.

2. Cel de-al doilea premiu conține de asemenea două cărți printre care After you de Jojo Moyes, continuarea bestsellerului Me before you , povestea controversată a tânărului paralizat ce decide să apeleze la o clinică din Elveția pentru o moarte asistată și despre cum Lou încearcă acum să își reclădească viața după dispariția omul pe care l-a iubit cel mai mult. Menționez că aceast volum este în engleză așa că sper să îmi menționați în comentarii dacă este în regulă.

Noumenir al lui Flavius Ardelean , un SF cu România anului 2085 care este împărțită aproape în totalitate în cei care fac literatură și cei care o judecă. În fosta mănăstire de maici tranformată în hotel pentru scriitorii exilați care nu mai pot scrie, „A nus Dei”, fostul scriitor Radu Lenea își duce traiul prin crâșmele de la ultimul etaj, chinuit de insomnie și dependent de droguri distilate din figuri de stil. Pacea îi este tulburată într-o seară în care Lizaveta Markov, una dintre femeile fatale ale hotelului, îi dă în grijă un manuscris secret care poate schimba radical cursul istoriei. O carte extrem de apreciată încă de la lansarea acesteia cu o temă total diferită de orice am mai întâlnit.

 

Mult succes!

3 thoughts on “Concurs – 1 an de Emily’Stories”

  1. As recomanda oricui,oricand Tema pentru acasa de Nicolae Dabija pentru limbaj,pentru povestea de dragoste pe care mi-am imaginat-o ca fiind autentica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.