Nu știu când a mai trecut încă un an dar asta nu înseamnă decât că urmează un alt an plin de evenimente și ocazii să facem cât mai multe! Începutul anului este mereu un prilej bun de a analiza ce a trecut și pentru a visa spre viitor.

Pentru mine, 2017 a însemnat un an agitat cu un job solicitant dar care m-a ajutat să cresc mult, cu prietenii noi care se leaga frumos și prietenii vechi care au rămas la fel de puternice. A fost un an în care am călătorit mult, în care am ajuns să vizitez o țară la care doar visam. Un an de blog în care am încercat să strecor printre picături câte un articol, ba chiar și un concurs. 2017 a însemnat pragul de 500 like-uri pe pagina de Facebook și primul an complet de blogging. O adevărată aventură.  A fost frumos dar acum e timpul pentru 2018!

Am planuri mărețe pentru anul acesta iar blogul va fi o parte importantă din el. Intenționez să lansez o nouă provocare: un book club. În fiecare lună vă voi propune în avans o carte ce dupa 30 zile va avea un review complex. Nu doar o prezentare ci propun să vă antrenez într-o discuție cât mai interesantă și în detaliu despre cartea lunii cu spoilere incluse (dar promit să avertizez mereu la începutul fiecarei discuții). La fiecare final de lună, unul dintre voi va avea ocazia să câștige cartea lunii viitoare tocmai pentru a creea un lanț în care și voi să puteți să vă bucurați de lecturi alături de mine. Cărțile vor fi dintr-o varietate cât mai mare în așa fel încât să acoperim cât mai multe gusturi. Cred că ne vom distra cât de curând așa!

O altă dorință mare pentru 2018 este să încep să scriu. Nu doar articole, nu doar recenzii. A fost o veche tentație și un vis ascuns că undeva în viitor vor exita și altceva decât articole științifice ce îmi vor purta numele. De-a lungul anului îmi voi face curaj să postez fragmente din scrierile mele. Și vom vedea…cine știe, poate în câțiva ani se va lega ceva frumos.

Nu o să îmi propun un număr de postări pentru 2018 pentru că viața este imprevzibilă dar cu siguranță îmi propun să citesc și mai mult…și mai variat…și nu în ultimul rând să scriu cât mai mult. Despre cărți, despre locuri frumoase din lume, despre cultură.

Tu ce îți dorești anul acesta? Ce vise frumoase ai pregătite pentru 2018?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.