Am zis încă de la începuturile blogului că îmi doresc să intru într-un readathon sau booktubeathon. Dacă nu intenționez să mă înscriu într-un maraton veritabil, pot măcar să încerc un maraton de citit. Cum altfel să mă motivez să recuperez din challenge-ul anual de pe Goodreads?

Așa că în perioada 30 iulie – 5 august, intenționez să citesc cât de mult pot. Și sper să pot cât mai mult având în vedere că multe ore din zi îmi sunt ocupate de un job full time.  Acest readathon începe la ora 00:00 pe 30 iulie și se termină la ora 23:59 în data de 5 august, întocmai pentru a folosi cât mai mult din zi, sau din noapte. Cum nu sunt booktuber, nu mă voi înscrie în provocările de pe Youtube ( o serie de booktuberi străini vor adauga zilnic câte o provocare pe contul de youtube Booktubeathon). Daaar ce se va întâmpla pe youtube se va întâmpla pe Instagram, așa că voi lupta să fiu cât mai activă acolo. Mă puteti urmări acolo unde voi posta zilnic update-uri (@emilybookstories). Va fi greu, va fi o provocare dar sunt sigura ca o să fie fun :D. La final le voi însuma pe toate într-o poveste pe blog ca să nu rămână nimeni pe dinafară.

7 zile, 7 provocări:

  1. Să lăsați o monedă să decidă prima carte din provocare. Așadar, se aleg 2 cărți iar decizia finală este aleasă de cap sau pajură.
  2.  Citește o carte despre ceva ce vrei să faci. Au sugerat să fie vorba fie despre o călătorie, un hobbie, o pasiune, un alt job, orice.
  3.  Citiți și vizionați o adaptare cinematografică. Și sunt atâtea variante frumoase încât asta ar putea asigure o seară completă.
  4.  Citiți o carte cu o copertă verde.  Mai are sens să explic? :))
  5. Citiți o carte în timp ce purtați aceeași pălărie tot timpul.  Asta cred că o să o sar… nu de alta dar eu nu port pălării :)). Cam ciudată provocare dar… you do you.
  6.  Citiți o carte cu o ”coloană vertebrală” frumoasă. Sunt multe cărți cu coperți frumoase iar design-ul unora e extins inclusiv către cotorul cărții. Ca să arate cât mai frumos pe raftul bibliotecii.
  7. Citiți șapte cărți. Sunt convinsă că nu voi reuși să citesc 7. Doar dacă renunț de tot la somn, sau job. Dar niciuna din variante nu este realizabilă. Dar mă voi distra încercând.

Cărțile alese de mine le veți afla pe Instagram așa că, nu rămâne decât să îmi urmăriți aventura acolo și să vă alăturați provocării.

Let the games begin! Join me 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.