O sa fiu destul de scurta si la obiect. Vom trece peste perioada grea cat mai repede doar daca ne unim fortele si facem tot ce ne sta in putinta. Incepand cu statul acasa pentru cei care o pot face, respectand toate indicatiile pe care le primim de la autoritati, autoizolandu-ne.

Dar in plus, cei care ne ajuta sa depasim perioada grea au nevoie de ajutor. Nu intru in polemici politice dar nu vreau sa lasam totul doar in mana altor oameni, atat timp cat si noi putem ajuta un pic.

Pun la bataie un voucher de 100 lei de la Carturesti in schimbul a 2 Euro donati catre Daruieste viata. Proiectul Daruieste viata isi propune sa ajute spitalele cu dotarea acestora cu echipamente si aparatura medicala pentru lupta cu COVID-19.

Investitia lor ar aduce:

  • Aparate de ventilatie pentru cazurile grave
  • Echipament tratament: masti de oxigen, sonde intubatie
  • Siguranta pentru personalul medical din prima linie

Gasiti aici toate detaliile si campaniile lor in derulare.

Ce trebuie voi sa faceti pentru voucherul de 100 lei? Nimic mai simplu:

  1. Dati un sms la numarul 8826 cu textul Impreuna. Mesajul va inseamna donarea a 2 Euro catre cauza actuala.
  2. Dupa primirea confirmarii (uneori dureaza cateva minute), atasati unui comentariu pe pagina de Facebook (aici prima postare) screenshot-ul (captura de ecran) cu mesajul si confirmarea.
  3. Chiar daca ai donat deja inainte de concurs, atat timp cat imi trimiti screenshot-ul esti inclus.

Pe 14 aprilie, voi aduna toate mesajele, fiecare va primi un numar si cu ajutorul Random.org voi alege castigatorul. Daca tu donezi, roaga mai departe oameni apropiati tie sa faca la fel, fie ca este pentru voucher sau doar pentru a ajuta. 2 euro reprezinta o suma mica, o cafea bauta in oras. Putem face un bine.

Am ales Carturesti din 2 motive. E locul meu preferat pentru a ma relaxa si cumpara carti. De fiecare data cand ma simt stresata sau suparata, Carturesti este un fel de oaza de bine. As vrea sa ramana asa si dupa perioada asta de izolare. De asemenea, 100 lei va permit sa va faceti stocurile de lectura pentru perioada asta si sa beneficiati inclusiv de livrare gratuita.

Sper sa ne strangem cat mai multi. Sper ca sunteti in siguranta.

One thought on “Impreuna ajutam – Daruieste viata”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.